Ця політика конфіденційності діє для всього веб-сайту mkosmetic.com.ua (далі в тексті – Сайт).

Яку інформацію ми збираємо і як використовуємо

Нам можуть знадобитися такі дані:

  • При реєстрації облікового запису (далі – акаунт) на сайті ми просимо Вас повідомити свою адресу електронної пошти і обрати пароль, який зберігається у нашій базі даних в зашифрованому вигляді – ми не маємо доступу до вашого паролю. Додаткову інформацію про свій акаунт ви можете отримати і редагувати в особистому кабінеті. Ви можете видалити свій акаунт з сайту, зв’язавшись з нами.
  • При оформленні замовлення на Сайті користувач вказує прізвище, ім’я, адресу електронної пошти, контактний телефон, адресу доставки товару і дає згоду на використання зазначеної інформації, її обробку та зберігання, постачальниками і компаніями, які здійснюють доставку замовлення. Ми використовуємо цю інформацію для виконання своїх зобов’язань перед вами.
  • Не вважається порушенням зобов’язань розголошення зазначеної інформації про користувача відповідно до обґрунтованих вимог закону. Користувач погоджується на передачу Сайту своїх даних з метою виконання укладених угод і прийнятих Сайтом відповідно до них зобов’язань з продажу і доставки Користувачеві товару, а також з метою реклами. Згода користувача висловлюється в зазначенні ним інформації у відповідних полях при оформленні замовлення. Сайт не несе відповідальності за інформацію, розміщену Користувачем на Сайті в загальнодоступній формі.
  • Файли cookie – коли ви заходите на наш сайт, ми відправляємо один або кілька файлів cookie на ваш комп’ютер або інший пристрій. Файли cookie використовуються для того, щоб підвищити якість послуг, що надаються Компанією: зберігати налаштування користувача, відстежувати характерні для користувача тенденції, наприклад, найпопулярніші сторінки.
  • Інформація про відвідування – при доступі до нашого сайту через браузер, додаток або за допомогою будь-якого іншого програмного забезпечення наші сервери автоматично записують і передають певну інформацію з метою виконання угод, договорів. Журнали сервера можуть містити таку інформацію: IP-адреси, тип і мова браузера, дата і час запиту, а також один або кілька файлів cookie, за якими можна визначити ваш браузер або акаунт.
  • Повідомлення – коли ви відправляєте нам повідомлення (по електронній пошті або іншим способом (вайбер чи телеграм), ми можемо зберігати ці повідомлення для обробки запитів, відповідей на питання і майбутнього удосконалення нашої служби клієнтської підтримки. При передачі або отриманні повідомлення ми можемо збирати і зберігати таку інформацію: номер телефону, назву оператора зв’язку, зміст повідомлення, дату і час передачі. Для зв’язку з Вами з питань нашої роботи може використовуватися Ваша адреса електронної пошти і номер контактного телефону.

Розсилки та інформаційні повідомлення:

  • При реєстрації на Сайті ви даєте згоду на отримання від нас розсилки рекламно-інформаційного характеру. Зазначені розсилки містять інформацію про майбутні акції, розіграші та інші заходи Сайту.
  • Ви можете відписатися від розсилки в будь-який момент. Для цього потрібно перейти за відповідним посиланням в листі або написати в службу підтримки.
  • Розсилки надходять у вигляді листа на електронну адресу та / або повідомлення на номер телефону, зазначені вами при реєстрації або в особистому кабінеті. Рекламно-інформаційні матеріали можуть бути надані у вигляді паперово-поліграфічної та сувенірної продукції, вкладені до замовлень клієнтів і доставлені на вказану поштову адресу у вигляді листів і посилок.

Перед використанням інформації з іншою метою, що буде вказано при її зборі, ми попросимо у Вас дозвіл на таке використання.

Можливості вибору

У людей різні погляди на конфіденційність. Кожен користувач усвідомлено приймає рішення про надання права сайту на повне використання своїх персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних». Кожен користувач може:

  • Переглядати особисту інформацію, яка зберігається в його акаунті і керувати нею в Особистому кабінеті.
  • Заборонити в браузері приймання всіх файлів cookie або налаштувати оповіщення про ці дані. Просимо взяти до уваги, що без файлів cookie деякі служби сайту можуть працювати не цілком коректно.

Надання доступу до інформації

Ми не розкриваємо особисту інформацію користувачів компаніям, організаціям і приватним особам, які не пов’язані з діяльністю сайту:

  • Для обробки третіми сторонами Ми можемо надати персональні дані на обробку нашим дочірнім і афільованим компаніям, а також іншим довіреним організаціям та особам відповідно до наших інструкцій, політикою конфіденційності та інших вимог безпеки.
  • На вимогу законодавства Сайт дотримується вимог Закону України «Про захист персональних даних» та надає доступ до зазначеної користувачами інформації на Сайті, зберігає, використовує, розголошує цю інформацію тільки у випадках, передбачених законодавством. Зокрема: на запити державних органів, в рамках судового процесу або розслідування, з метою запобігання шахрайства, порушення закону, а також з метою безпеки і захисту прав Компанії.

Компанія не несе відповідальності за достовірність інформації, зазначеної Користувачем на Сайті інформації, її відповідність документам ідентифікації особистості.

Захист інформації

Ми вживаємо всіх необхідних заходів для того, щоб уберегти Сайт і наших користувачів від несанкціонованих спроб доступу, зміни, розкриття чи знищення даних, які зберігаються у нас. До цих заходів відносяться, зокрема:

  • використання SSL-шифрування в роботі наших служб;
  • постійна перевірка і вдосконалення процесів збору, зберігання і обробки даних і заходів безпеки, включаючи заходи забезпечення фізичної безпеки;
  • надання доступу до особистої інформації тільки тим співробітникам сайту, яким необхідно володіти цією інформацією для здійснення виконуваних операцій. Невиконання цими особами договірних зобов’язань щодо дотримання конфіденційності веде до санкцій, включаючи звільнення та кримінальне переслідування.

Доступ до особистої інформації та її оновлення

У Вас завжди є доступ до своїх персональних даних на Сайті. Якщо вони вказані неправильно, ми завжди можемо їх видалити, якщо тільки їх зберігання не обумовлено законними діловими цілями. У деяких випадках на прохання змінити персональні дані ми можемо попросити користувача підтвердити свою особистість і інформацію, яку він хоче отримати, змінити або видалити.
Ми можемо відхиляти багаторазово повторювані заявки, а також запити, які вимагають масштабних технічних робіт (наприклад, створити нову систему або значно змінити існуючу), які ставлять під загрозу конфіденційність інших користувачів, а також ті, які містять непотрібні пропозиції (наприклад, обробити інформацію на резервних копіях).
У всіх випадках, коли ми надаємо доступ до інформації і можливість вносити в неї виправлення, ми робимо це безкоштовно, якщо тільки це не вимагає від нас значних зусиль.
У зв’язку з особливостями роботи певних служб, після видалення з активних серверів інформація може зберігатися протягом обмеженого терміну в наших системах резервного копіювання до тих пір, поки не буде остаточно видалена.

Дотримання вимог

Компанія дотримується прийнятих в Україні принципів конфіденційності щодо повідомлення, вибору, передачі, безпеки, цілісності даних і доступу до них.
Ми регулярно перевіряємо дотримання цієї політики конфіденційності.
Якщо ми отримали офіційну скаргу у письмовій формі, вважаємо своїм обов’язком зв’язатися з користувачем, який надіслав скаргу, щодо його претензії і вирішити питання або усунути проблему в найкоротший термін.

Згода на обробку персональних даних

Цим документом я висловлюю свою згоду на здійснення сайтом, з усіма персональними даними, зазначеними мною при реєстрації, а також тими, що вказані в “Особистому кабінеті”, наступних дій: збір, накопичення, реєстрація, зберігання, зміна, оновлення, використання і розширення (поширення, реалізація, передача), знищення (далі – обробка).

Обробка персональних даних може здійснюватися на паперовому та / або електронному носіях з можливим використанням змішаної обробки: автоматизованої і неавтоматизованої.

Метою збору і обробки персональних даних є організація відправлення на мою адресу спеціальних пропозицій, інформації про нові товари, послуги та рекламні акції, інші дії, в рамках своєї діяльності, а також виконання Сайтом своїх обов’язків переді мною, як покупцем товарів і / або послуг.

Я згоден з тим, що Сайт може передавати мої персональні дані третім особам, якщо така передача необхідна для виконання своїх обов’язків переді мною, як покупцем товарів і / або послуг, а також при обробці персональних даних.

Я підтверджую свою згоду з усім вищезазначеним, а також зобов’язуюся дотримуватися правил Політики конфіденційності і угоди.

Сайт залишає за собою право змінювати правила Політики конфіденційності і Правил користування на свій розсуд.

Згоду на використання вашої особистої інформації ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо відправити повідомлення по електронній пошті, з поміткою в темі листа «Персональні дані».

Публічна оферта

Загальні положення

1.1. Угода користувача є офіційною пропозицією сайту mkosmetic.com.ua, далі за текстом – «Продавець», укласти Договір купівлі-продажу товарів дистанційним способом, тобто через інтернет-магазин, далі по тексту – «Договір», і розміщує Угоду користувача (пропозицію) на офіційному інтернет-сайті Продавця mkosmetic.com.ua (далі – «Сайт»).

1.2. Моментом повного і безумовного прийняття Покупцем пропозиції Продавця (акцептом) укласти електронний договір купівлі-продажу товарів, вважається факт оплати Покупцем замовлення на умовах цього Договору, у строки та за цінами, вказаними на Сайті Продавця.

Поняття і визначення

2.1. У цій угоді, якщо контекст не вимагає іншого, наведені нижче терміни мають таке значення:

* «Товар» – моделі, аксесуари, комплектуючі та супровідні предмети;

* «Інтернет-магазин» – відповідно до Закону України «Про електронну комерцію», засіб для подання або реалізації товару, роботи або послуги шляхом здійснення електронної угоди.

* «Продавець» – компанія, яка реалізує товари, представлені на Інтернет-сайті.

* «Покупець» – фізична особа, що уклала з Продавцем Договір на умовах, викладених нижче.

* «Замовлення» – вибір окремих позицій з переліку товарів, зазначених Покупцем при розміщенні замовлення і проведенні оплати.

Предмет договору

3.1. Продавець зобов’язується передати у власність Покупця Товар, а Покупець зобов’язується оплатити і прийняти Товар на умовах даного Договору.

Цей Договір регулює купівлю-продаж товарів в Інтернет-магазині, в тому числі:

– добровільний вибір Покупцем товарів в Інтернет-магазині;

– самостійне оформлення Покупцем замовлення в Інтернет-магазині;

– оплата Покупцем замовлення, оформленого в Інтернет-магазині;

– обробка і доставка замовлення Покупцеві у власність на умовах цього Договору.

Порядок оформлення замовлення

4.1. Покупець має право оформити замовлення на будь-який товар, представлений на Сайті Інтернет-магазину.

4.2. Кожна позиція може бути представлена ​​в замовленні в будь-якій кількості.

4.3. При відсутності товару на складі, Менеджер компанії зобов’язаний повідомити про це Покупця (по телефону або через соціальні мережі(вайбер чи телеграм)).

4.4. При відсутності товару Покупець має право замінити його товаром аналогічної моделі, відмовитися від даного товару, анулювати замовлення.

Порядок оплати замовлення

Накладений платіж

5.1. Передоплата за товар.

5.2. Оплата здійснюється по залишку від передоплати за фактом отримання товару у відділенні транспортних компанії за готівковий розрахунок в гривнях.

Безготівковий переказ

5.3. Оплата здійснюється шляхом безготівкового переказу будь-якому відділенні Банку, автоматах самообслуговування або в будь-якому додатку банку в особистому кабінеті.

Умови доставки замовлення

6.1. Доставка товарів, придбаних в Інтернет-магазині, здійснюється до складів транспортних компаній, де і здійснюється видача замовлень.

Права та обов’язки сторін

7.1. Продавець має право:

– в односторонньому порядку припинити надання послуг за цим договором у разі порушення Покупцем умов цього договору.

7.2. Покупець зобов’язаний:

– своєчасно оплатити та отримати замовлення на умовах цього договору.

7.3. Покупець має право:

– оформити замовлення в Інтернет-магазині;

– відмовитись від товару чи обміняти його;

8.1. Сторони несуть відповідальність за невиконання або неналежне виконання умов цього договору в порядку, передбаченому цим договором та чинним законодавством України.

Відповідальність сторін

8.2. Продавець не несе відповідальності за:

– змінений виробником зовнішній вигляд Товару;

– за незначну невідповідність колірної гами товару, що може відрізнятися від оригіналу товару виключно через різній можливість передачі кольорів моніторів персональних комп’ютерів окремих моделей;

– за зміст і правдивість інформації, наданої Покупцем при оформленні замовлення;

– за затримку і перебої в наданні Послуг (обробки замовлення та доставку товару), які відбуваються з причин, що знаходяться поза сферою його контролю;

– за протиправні незаконні дії, здійснені Покупцем за допомогою даного доступу до мережі Інтернет;

– за передачу Покупцем своїх мережевих ідентифікаторів – IP, MAC-адреси, логіна і пароля третім особам;

8.3. Покупець, використовуючи наданий йому доступ до мережі Інтернет, самостійно несе відповідальність за шкоду, заподіяну його діями (особисто, навіть якщо під його логіном знаходилася інша особа) особам або їх майну, юридичним особам, державі чи моральним принципам.

8.4. У разі настання обставин непереборної сили, сторони звільняються від виконання умов цього договору. Під обставинами непереборної сили для цілей цього договору розуміються події, що мають надзвичайний, непередбачений характер, які виключають або об’єктивно заважають виконанню цього договору, настання яких Сторони не могли передбачити і запобігти розумними способами.

8.5. Сторони прикладають максимум зусиль для вирішення будь-яких розбіжностей виключно шляхом переговорів.

Інші умови

9.1. Інтернет-магазин залишає за собою право в односторонньому порядку вносити зміни до цього договору за умови попередньої публікації його на сайті mkosmetic.com.ua

9.2. Інтернет-магазин створений для організації дистанційного способу продажу товарів через Інтернет.

9.3. Покупець несе відповідальність за достовірність інформації, зазначеної при оформленні замовлення інформації. При цьому, при здійсненні акцепту (оформленні замовлення і подальшої оплати товару) Покупець надає Продавцю свою беззастережну згоду на збір, обробку, зберігання, використання своїх персональних даних, в розумінні ЗУ «Про захист персональних даних».

9.4. Оплата Покупцем оформленого в Інтернет-магазині замовлення означає повну згоду Покупця з умовами договору купівлі-продажу (угоди користувача).

9.5. Фактичною датою електронної угоди між сторонами є дата прийняття умов, відповідно до ст. 11 Закону України «Про електронну комерцію».

9.6. Використання ресурсу Інтернет-магазину для попереднього перегляду товару, а також для оформлення замовлення для Покупця є безкоштовним.

9.7. Інформація, яку надає Покупець є конфіденційною. Інтернет-магазин використовує інформацію про Покупця виключно в цілях обробки замовлення, відправлення повідомлень Покупцеві, доставки товару, здійснення взаєморозрахунків та іншого.

9.8 Приєднуючись до цієї Угоди і оформляючи замовлення, Користувач (покупець) підтверджує, що ознайомлений з розділами Сайту «Доставка і оплата», «Публічна оферта», «Політика конфіденційності»; погоджується з ними і розуміє їх в повній мірі. В разі незгоди, покупець зобов’язаний покинути сайт.

Порядок повернення товару належної якості

10.1. Повернення товару в Інтернет-магазин проводиться згідно чинного законодавства України.

10.2. Повернення товару в Інтернет-магазин проводиться за рахунок Покупця.

10.3. При поверненні Покупцем товару належної якості, Інтернет-магазин повертає йому сплачену за товар грошову суму за фактом повернення товару за вирахуванням компенсації витрат Інтернет-магазину пов’язаних з доставкою товару Покупцеві.

Термін дії договору

11.1. Публічна оферта вважається укладеною з моменту оформлення замовлення на сайті, відповіді про прийняття цієї пропозиції в порядку, визначеному частиною шостою статті 11 Закону України “Про електронну комерцію”.

11.2. До закінчення терміну дії цей Договір може бути розірваний за взаємною згодою сторін до моменту фактичної доставки товару, шляхом повернення грошових коштів.

11.3. Сторони мають право розірвати цей договір в односторонньому порядку, в разі невиконання однією із сторін умов цього Договору та у випадках передбачених чинним законодавством України.

Повернення і обмін

Згідно закону України про Захист прав Споживачів, покупець має право повернути чи обміняти товар протягом 14 днів від дня покупки в магазині або з моменту отримання замовлення, здійсненого в інтернет-магазині.

Що підлягає поверненню/обміну, а що ні?

Поверненню та обміну підлягає будь-який товар, окрім натільної білизни (купальників) та косметики.

Якщо Вам не підійшов або не сподобався товар?

Ви зможете повернути або обміняти його протягом 14 днів, та отримати свої кошти назад.
Будь ласка, зауважте, що обміну або поверненню підлягають виключно нові товари, в такому ж вигляді, в якому були придбані, без ознак використання, за наявності всіх бірок та етикеток, наклейок(штрихкоду) та упаковок.

Після отримання поверненого товару, ми ретельно оглядаємо його на предмет використання, наявність етикеток, упаковок, наклейок, та приймаємо рішення, чи товар підлягає поверненню.

Як повернути або обміняти товар?

Попередньо узгодивши всі питання стосовно замовлення, Вам потрібно спакувати товар належним чином (як отримали) та відправити у відділення Нової пошти.

Хто оплачує доставку?

У випадку повернення/обміну товару, покупець оплачує доставку за свій рахунок!

Повернення коштів

Повернення коштів здійснюється протягом 3 робочих днів після отримання поверненого товару.

Кошти за повернений товар ми перераховуємо виключно на картку або розрахунковий рахунок будь-якого банку України. Якщо з боку покупця виникають додаткові платежі за переказ коштів, вони будуть вирахувані з суми повернення.